Over Changetoday

Biografie

Eerst zal ik mij even voorstellen en mijn verhaal vertellen hoe ik mijn levensstijl veranderd heb.
Mijn naam is Sandra Ruiterman en de oprichter van Changetoday.
Na een van mijn vele bankhangsessies was ik er ineens klaar mee om mijzelf voor te houden dat ik er best goed uitzag na mijn zwangerschap en het stiekem snoepen van alles en nog wat. De knop ging om! Ik at niet gezond, had totaal geen energie en sporten zat er daarom ook niet in terwijl ik dat wel veel deed. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel en was ik totaal niet blij met mijn lifestyle en met die extra 25 kilo die ik hiermee heb gekweekt.
Het was tijd om het roer om te gooien en eindelijk weer goed voor mezelf te gaan zorgen. What to do. Ik moest er niet aan denken om weer eindeloos calorie├źn te tellen of chemische shakes te drinken. Dit keer moest ik het anders aanpakken. Ik moest mijn lifestyle omgooien en nee, dit was zeker niet makkelijk. Het kost moeite en het gaat zeker niet vanzelf, maar wat jouw lichaam je ervoor teruggeeft maakt het 100 % waard! Al vier weken na het veranderen van mijn lifestyle had ik energie voor 10 en voelde ik me topfit. De pukkels in mijn gezicht verdwenen, net als de darmproblemen waar ik al heel mijn leven mee tobde. Na 1 jaar was ik slanker en strakker dan ooit. Ik was weer happy! Eindelijk had ik de liefde en waardering voor mijn lichaam gevonden.
In 2011 besloot ik hier mijn werk van te maken om zo veel mogelijk mensen stimuleren en helpen om weer van zichzelf en lichaam te houden en weer te genieten van het leven. 

Genoten opleidingen

Fitness instructeur 
Fitness trainer 
Fitness Master
Personal trainer
Voedingscoach
Voedingsdeskundige